Megnyitó

2009.05.28. 13:11

Csörög a telefon, látom Zsoca hív. Nagyon elszánt gyerek ez, a hetedik kinyomás után is újrahív. Na legyen egy jó napja, felveszem. Meg se kérdezi, h mé nyomtam ki annyiszor, azonnal nyomja, hogy szeretettel meghív az új Night klubja megnyitójára. Mi a fasz, van régi is? Na persze nincs, ez az első az osztrák határhoz közel. Azt mondta, h levitte az anyját nyaralni, aztán ezek az osztrák gecik átjönnek protkót csináltatni, és a nagy fájdalmukba pinát meg csöcsöket akarnak látni, mert az fájdalomcsillapító, hát nehogy má rajta múljon az imázs növelés, hisz ha Magyarország, akkor protkó meg pina. Mindig is faszfejnek tartottam, egyébként régi osztálytársam, aki a meccsre járó brigád alapköve volt, zsidózásba, és kolbász kínálgatásba éllovas, bár mindig az volt a gyanúnk, hogy egy kis buzernyák zsidó. Érettségi után, mivel nem jött a nagy átütő siker a szexshoppal, úgy döntött, hogy vált és autókkal kezdett baszakodni, itthon és külföldön is. Kb. két éve nem hallottam róla, de úgy néz ki, még mindig a szexben látja a bizniszt. Afféle előmegnyitót tart, „Folyni fog a geci meg az alkohol, tudod, ismersz!”. Sajnos ismerem, valami ótvaros cigánykúrva fogja a fonnyadt, szétbaszott picsáját rázni, és vizezett szarral fog kínálgatni (hiába zsidózott ez, valójában ő az ország legnagyobb zsidója), miközben a sok lúzer pöcs és pár gengszter haverja a földön fog fetrengeni a cucctól.

Eltelik 5 perc, hív a Szumi, hogy Zsoca night klubbot nyit és meghívta, majd rámcsörög Pati, Zsíros és még pár nagyon intelligens, diplomás arc, akik mind 100kiló felettiek, kopaszok (különben a válluk nem elég széles vagy tudja fasz) és a sztorijuk majdnem ugyanaz, csak ők vigyenek még spanokat is. Nem kell ehhez nagy ész, Zsocát még a megnyitó előtt betámadhatták, ugyanis ezek az arcok évek óta nem hallottak róla, de az állandó VIP, az ingyen pija és punci náluk elég meggyőző érv, szóval be kell védeni a kis kampós gecit. Ezen ne múljon, ott a helyünk! Konvojba vonultunk, mint valami gazdag cigány gyászmenet, este 10re értünk le, hely sikeresen megtalálva, el se tudod téveszteni, villog, színt vált és az épület körül a gyászos német autók hada. Kiszállok, persze itt is pár rég látott ismerős, van akiről úgy tudtam, h csücsül, másról az volt az info, h elásták. Kérdezem, h mi a gecinek állnak kint?. –Zárva! Hívom Zsocát, aki már mondja, h 1perc és ott van. Eltelt fél perc, nagy dudálás, dübörgő zene, pinasikoly, és megjelenik egy Hammerlimuzin, amiből ez a faszkalap lóg ki, mint valami köcsög. Kellemes társaság verődött össze, azonnal kúrvaanyázás, buzizás, majd mindenki beront a helyre, mint amikor a disznókat terelik az ólba.

Elég pofás hely lett, mindenhol bőrgarnitúra, kibaszott sok függöny, tükrök, színpad, rengeteg kúrószoba, és világító lófasz, meg egy aránylag nagy pult. Igyekeztem normális helyre ülni, nem bírom a faszlengető, nagyzoló majmokat, nade a felhozatal alapján ezt nem fogom megúszni. Az egyik boxban ült Szumi, a Bálint meg 4 muksó, mondom ez jó lesz. Szumi általánosba alattam járt, dagadt gyerek, aki lányokat futtatott, behajtott, majd bevarrták, jelenleg mámorban úszik, Bálint jó gyerek, csak szar helyen nőtt fel, de csupa szív, lányokat exportál a spanyoloknak, de nyílt kártyákkal játszik, sokkal többre is vihette volna, de hát a gyökerek.. Aztán bemutatták a 4 faszkalapot is, az egyik Szumi társa, a másik 3 meg pesti rendőr, de nem tudtunk meg a munkájukról többet, nagyon kussoltak, még Bálint az ezeréves puszipajtásuk se tudta, h hol a faszba szolgálnak. Persze röpködtek a sztorik, h a Bálint kivitt egy cigánypicsát, akinek az volt a dolga, h a vendégekkel kúrjon a színpadon, de megunta, hogy a tág picsája helyett, mindenki a seggét választotta és az ötödik nap után elszökött. Bálint meg kereshette a kúrvaanyjába is, ekkor tért át a románokra, nameg arra a szisztémára, h mindegyiket megkúrja, nehogymá elterjedjen, h szar az áruja, mert utána nincs megrendelés. Persze jött a nagy tapasztalat megosztás, h ezeknek a románoknak mindegy, h hányszor mossák meg a lukukat, mindig büdös a picsájuk (na ezé érdemes ezekkel beszélgetni).

Szumit megtörte az élet, meg a hűsölés, állandóan bunyóznia kellett a sitten, (ami ilyen zsírosan elég megterhelő lehet) mikor szabadult a bátyját elütötték és meghalt, a csaját a szomszéd, v vki felkúrta, ezért szívta a csíkokat minta a picsa. Aztán, mint egy jó házigazda, megérkezett Zsoca 4 bulával, akik rögtön az arcunkba rázták a valagukat (ha Bálint nem kamuzott, tuti románok), igyunk, együnk, nézelődjünk, kúrjunk a kisszobákba, ma az ő vendégei vagyunk. Na gyorsan elszéledtek az emberkék körülöttem, mindegyik ment az ingyenbaszásra. Ennyit ezekről, mindenféle retkekbe verik a farkukat gumi nélkül, miután előttük két perccel a kiskampó cigányhaverjai élveztek a kúrvákba. Az egyik csajnak a szájából olyan erős geci szag jött, h azt hittem odahányok, a zsernyákok meg szájon csókolták őket. Semmi tartás nincs ezekbe.

 Zsoca végül elmesélte, h két nappal a megnyitó előtt, besétált hozzá néhány kancigány, h a környéken ők és a családjuk a rend és nyugalom őrei, úgyhogy jó lenne, ha áldozna a nyugalom oltárán egy kis lóvéval. Barátunk ettől annyira beszart, h ide hívta az összes haverját és megállapodott a rendőrökkel is, h ingyen járhatnak majd be és fogyaszthatnak szolgálaton kívül. A végén kinyögte, h a bücik ma 12kor jönnek a lóvéért. Gondoltam azt még megvárom.

Pontos gyerekek ezek, éjfélkor kint balhéztak a klub előtt a portásokkal, biztos nem vették észre a sötétben a sok fekete autót. Mindenki azonnal kiszállt a faszkupakokból, és megindult a bejárathoz, ki a hátsó ajtón, ki az ablakokon és jött a nagy szócsata, de csak addig, amíg nem állt a dadékkal szembe 6x annyi rosszkinézetű, állófaszú ember. Szóval a srácoknak el lett magyarázva, h más földről lopják a kukoricát, ez itt nem az ő területük, na meg az is, h az ezeréves Merga, meg a kínai fekete csillámpóló és szamuráj kard kúrvára nem félelemkeltő és már rég nem divat! Úgyhogy húzzanak el a picsába, mert a srácok elég kanosak ahhoz, h ami csillámlik és luka van azt kérdés nélkül megbasszák (a sitten hozzászoktak a csokisgolyókhoz)! Szélsebesen elgurultak, síri csendbe, se fenyegetőzés, h majd visszajövünk a testvéreinkkel, se bajusz alatti morgás. Így bebizonyították, h képesek ezek a boxosok verekedés nélkül tanulni és a hírekkel ellentétben nem is vérengzősek.

Zsoca persze azonnal csicskult, h köszi srácok és tényleg nagyok voltatok! Mire az egyik grízli beszólt, h akkor hozhattál volna normális csajokat is te buzi, nem ilyen szétbaszottakat, mert má nem tudom hova dugjam a faszom.. Végül jó volt nekik a tágított luk is, feltalálták magukat, improvizatív gyerekek ezek, nameg a szívük is aranyból van, amíg van mibe rakni a löncshúst.

Sok sikert kívántam és távoztam, abban persze biztos vok, h nem lesz hosszú életű hely ez, hisz mégis csak egy csicska irányítja (még), nameg ezek a faszcibálók a táncolásra és a baszásra is képtelenek, az út szélén különbet találok de tényleg…

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsipapa.blog.hu/api/trackback/id/tr951148784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása